sunmax_logo
zdrowo

Ce înseamnă introducerea noului standard pentru proprietarii de saloane şi clienţii lor.

În prezent, în ciuda normelor neclare, mulţi proprietari au ales ca măcar o parte din echipament să adapteze standardul 0,3W/m2 .

Unii clienţi ne cer astfel de dispozitive pentru propria lor siguranţă şi sănătate. Introducerea de servicii pentru dispozitivele de 0,3 are legătură cu dobândirea necesară de informaţii a proprietarului, cu privire la bronzare. Este important să se explice într- un mod corespunzător clienţilor de ce ar trebui să se folosească un echipament adaptat la noile reglementări. Acest fapt impune proprietarului să- şi schimbe modul de gândire cu privire la bronzare şi organizarea unei acţiuni de informare corespunzătoare. Este necesar să se explice clientului de ce e nevoie de o sesiune mai lungă si ce beneficii îi va aduce o astfel de bronzare.

Ca furnizor de lămpi asigurăm materialele informativ- reclame utile cu privire la informarea clienţilor despre schimbările apărute.

  • Pliante către clienţi (informaţii de bază depre bronzare, sfaturi despre cum să ne bronzăm sănătos şi în siguranţă, informaţii despre importanţa noii reglementării, beneficii ce ne oferă bronzarea la solar, compararea între bronzarea la soare şi cea de la solar, tipuri de piele, vitamina Soarelui- vitamina D).
  • Postere Sunmax- “În armonie cu natura, sănătatea, siguranţa…”
  • Plăcuţe pentru paturile Sunmax- “În armonie cu natura, sănătatea, siguranţa…”
  • Certificate pentru lămpile Sunmax

Pentru clienţii ce folosesc dispozitivele de bronzare adaptate standardului 0,3W/m2 , înseamnă, de o parte, o sesiune mai lungă, dar pentru mulţi oameni este un plus, pe de altă parte, bronzare sănătoasă şi sigură, riscul de arsuri fiind redus la minimum.

 

03

Copyright  2011  Sunmax