sunmax_logo
zdrowo

Cu lămpile SunMax te bronzezi în sigurnţă…

Vorbind despre o bronzare sănătoasă şi corectă, trebuie să avem în vedere acea bronzare care nu duce la apariţia eritemului solar şi arsurilor.

Alegerea corectă a timpului de expunere la solar pentru fiecare utilizator- timpul sesiunii pe patul solarului este de o importanţă esenţială. Este foarte important să nu se depăşească doza minimă de eritem pentru persoana expuse la solar (eng. MED, doza minimă de eritem). Dacă se depăşeşte acea doză, se ajunge la apariţia eritemului, care ar trebui să fie întotdeauna evitat.

Astfel, timpul recomandat de expunere la solar depinde de mai mulţi factori: tipul de pat al solarului şi al lămpilor utilizate, tipul pielii şi la cât de bronzată e deja pielea persoanei care vrea să utilizeze solarul. MED, sensibilitatea pielii la radiaţiile ultraviolete, la fiecare persoană e diferită.
Noua “normă de bronzare”, mai ales, prin reducerea puterii rediaţiilor UV la nivelul de 0.3W/ m2, oferă cu certitudine posibilitatea unui mai bun control al timpului expus la solar, şi astfel, reduce riscul depăşirii dozei de MED. Mulţumită acestui fapt, putem afirma că bronzarea la solar este sigură.

 

 

Copyright  2011  Sunmax